Wagenpark

De eigen vloot van Transport De Rese bestaat uit een 85-tal trekkers uitsluitend van het type Volvo FH13 en voldoet aan de strengste Europese veiligheids- en milieu normen. Deze voertuigen hebben  Euro 5 motoren. Heel wat trekkers hebben eigen compressoren en een 40-tal trekkers zijn uitgerust voor het vervoeren van gevaarlijke goederen . De gemiddelde leeftijd van de trekkers bedraagt 3 jaar. Alle voertuigen worden nauwlettend opgevolgd en worden periodiek aangeboden voor de wettelijke keuringen.  Voor alle voertuigen werden onderhouds-contracten afgesloten en het onderhoud gebeurt in de partnergarage Derma-Trucks te Brugge, officiële verdeler van Volvo voertuigen voor de regio Brugge. Voor internationale depannages en herstellingen beschikken wij over een Volvo Action Service dienst. Deze pechdienst staat 24h op 24 ter beschikking zodat er, ingeval van pech, een minimale stilstand is van alle voertuigen. Naast de trekkende voertuigen beschikt Transport De Rese over een vloot van een 120-tal container chassis, waarvan 15 eigen kipchassis gebruikt voor het lossen van bulkcontainers.

 

Verder beschikt Transport De Rese over verschillende heftrucks voor overslag en opslag van allerlei goederen, daarnaast een heftruck voor het op- en afzetten van containers.
Voor alle trekkers en opleggers werden alle wettelijke verzekeringen afgesloten, daarenboven zijn alle voertuigen opgenomen in een volledige omnium casco verzekeringspolis.
Uw vervoerde goederen zijn verzekerd  via de CMR vervoersaansprakelijkheidsverzekering met uitbreiding voor een tussentijdse opslag.

Uw goederen zijn veilig… !