Welkom


Transport De Rese is een toekomstgericht transportbedrijf, gespecialiseerd in het vervoeren van (bulk)-containers, megatrailers en Adr tankcontainers over heel Europa. Dagelijks staat een hoog gekwalificeerd en gemotiveerd team klaar om de klanten bij te staan in het uitvoeren van al hun professionele wensen. De klant is koning, wat zij vragen voeren wij uit … Klantgericht denken en flexibiliteit zijn onze prioriteiten, met het oog op een optimale klantentevredenheid. 

De doelstelling van Transport De Rese is dan ook duidelijk, we doen er alles  aan om beter te zijn dan de gemiddelde concurrent.  Dat doen wij, door gebruik te maken van hoog gespecialiseerde informatica- en communicatiesystemen, en op het gebied van transportmiddelen gebruiken wij de meest geavanceerde voertuigen die voldoen aan de strengste Europese veiligheids- en milieunormen.

Als één van de eerste transportbedrijven in Zeebrugge hadden wij reeds een ISO 9001 kwaliteitscertificaat (sedert april 1993) op zak, telkens met een 3 jaarlijkse vernieuwing  zodat de kwaliteit op ieder moment gewaarborgd blijft.  Dit certificaat werd in het jaar 2004 aangevuld door een SQAS Road assessment.

 Wij zijn er klaar voor, en u ?